Kryetari Ahmeti përcjell nga afër punimet në shtratin e lumit në Sllovi

Kryetari Ahmeti përcjell nga afër punimet në shtratin e lumit në Sllovi

Vuçiq: Merkel na ka kufizuar për Kosovën, për të është temë e mbyllur

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti gjatë ditës së sotme ka përcjellur nga afër punimet që janë duke u zhvilluar në shtratin e lumit në fshatin Sllovi.Image may contain: plant, tree, sky, bridge, outdoor and nature

Ahmeti ka theksuar se me implementimin e këtij projekti do të bëhet pastrimi i dhe ndërtimi i shtratit i cili do marr një pamje të mirë dhe do të krijohen një ambient i pastër.Image may contain: one or more people, sky and outdoor

COMMENTS