Kryetari Ahmeti priti në takim përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, FSK-së dhe AME-së

Kryetari Ahmeti priti në takim përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, FSK-së dhe AME-së

Vuçiq: Po të ishte në punë Safet Gërxhaliu nuk do të vendosej kjo taksë

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, FSK-së dhe Agjencisë së Menaxhimit Emergjent.

Gjatë këtij takimi është diskutuar rreth situatës së krijuar në Lipjan pas rasteve të fundit të paraqitur me COVID-19 në Lipjan dhe funksionalizimin e qendrës operative lokale.

COMMENTS