Kryetari Ahmeti takoi përfaqësuesen e ASB-së Dafina Hoxha

Kryetari Ahmeti takoi përfaqësuesen e ASB-së Dafina Hoxha

Arrestohet një person në Lipjan, ushtronte dhunë ndaj bashkëshortes

Kryetari i Komunës Imri Ahmeti sot ka takuar përfaqësuesen e Organizatës Gjermane “Arbeiter Samariter Bund – ASB” Dafina Hoxha me të cilën kanë diskutuar rreth përmbylljes së projektit “Mbështetje e Integruar Socio-ekonomike për familjet shumë të prekura”, si dhe mundësitë për bashkëpunim edhe në të ardhmëm.

Kryetari Ahmeti u shpreh falënderues ndaj organizatës ASB për bashkëpunimin e mirë dhe korrekt me komunën e Lipjanit dhe tha se është i kënaqur me ndihmën që u është bërë familjeve në nevojë që sadopak të përmirësohet jeta e tyre.
Nga ana tjetër përfaqësuesja nga ASB, ka falenderuar Kryetarin Ahmeti për bashkëpunimin e mirë që ka pasur në implementimin e këtij projekti.

COMMENTS