Kryetari Ahmeti uron besimtarët për muajin e Ramazanit

Kryetari Ahmeti uron besimtarët për muajin e Ramazanit

Komuna e Lipjanit nënshkruan marrëveshje për trajtimin e ujërave të zeza në pellgun e Lumit Sitnica (Foto)

Kryetari i Lipjanit, ImriAhmeti i ka uruar besimtarët myslimanë me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Ahmeti ka vlerësuar se gjatë këtij muaji, vlerat e humanitetit, solidaritetit, paqes dhe ndershmërisë, të thelloj dhe më tepër ndjenjën e respektit të ndërsjellët në mes të njerëzve., njofton Ulpianapress.

“Të nderuar qytetarë të besimit Islam, më lejoni që në emër timin, në emër të institucioneve të Komunës të Lipjanit, të ju uroj fillimin e muajit të SHENJËT të RAMAZANIT.
Urojë që vlerat e humanitetit, solidaritetit, paqes dhe ndershmërisë, të thelloj dhe më tepër ndjenjën e respektit të ndërsjellët në mes të njerëzve.
Agjëruesëve të Ramazanit urojë Agjërim të lehtë dhe të pranuar nga Zoti!
Zoti ju bekoftë ju dhe familjet e juaja!’’./Ulpianapress

COMMENTS