Kryetari Ahmeti ngushllon familjen Aliu nga Gadimja me rastin e ndarjes nga jeta të Shqipdonit

Kryetari Ahmeti ngushllon familjen Aliu nga Gadimja me rastin e ndarjes nga jeta të Shqipdonit

KB Lipjani shkatërron Borean

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti në emrin e tij përsonal, në emër të të gjitha institucioneve komunale dhe në emër të gjithë qytetarëve të Komunës së Lipjanit, shpreh ngushllimet më të sinqerta për familjen Aliu nga Gadimja me rastin e ndarjes nga jeta të Shqipdon Aliut.

Kryetari Ahmeti, nëpërmes këtij ngushllimi ka theksuar se edhe ne si institucione komunale e kemi përcjellur me shqetësim rastin dhe e bashkëndjejmë dhembjen bashkë me Ju e nderuara familje Aliu si dhe Ju qytetarë të Lipjanit dhe me gjërë.
Qoftë i përjetshëm kujtimi për Shqipdonin!

COMMENTS