Kryetari Imri Ahmeti ka pritur një grup nxënësish parafilloristë

Kryetari Imri Ahmeti ka pritur një grup nxënësish parafilloristë

Kryetari Imri Ahmeti ka pritur Ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në Kosovë, Bojan Bertoncelj

Në kuadër të aktiviteteve për nderë të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Kryetari Imri Ahmeti sot në sallën e Kuvendit të Komunës së Lipjanit ka pritur një grup nxënësish parafillorist të shkollës sh.f.m.u “Vëllëzërit Frashëri”, në Lipjan.
Kryetari Ahmeti ua ka uruar të gjithë fëmijëve 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, duke theksuar se fëmijët jenë motivi i së ardhmes sonë, andaj ne çdo herë e më shumë do të përkushtohemi që atyre të ju ofrojmë një siguri dhe një mjedis më të përshtatshëm për realizimin e ëndrrave dhe synimeve të tyre.

COMMENTS