Kryetari Imri Ahmeti pret në takim Komandantin i kampit Bondsteel, Erik Zimmerman

Kryetari Imri Ahmeti pret në takim Komandantin i kampit Bondsteel, Erik Zimmerman

Familja e Nexhmi Bytyqit nga Akllapi i Lipjanit u bë me shtëpi të re (Foto)

I pari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka pritur në takim Major Erik Zimmerman, Komandant i kampit Bondsteel.

Gjatë këtij takimi, Kryetari Ahmeti dhe Komandanti Zimerman kanë bisedua rreth sigurisë në Komunën e Lipjanit, punët të cilët janë duke u bërë në territorin e Komunës së Lipjanit dhe qështje të tjera më rëndësi.

Komandanti Zimmerman, ka përgëzuar Kryetarin Imri Ahmeti për punën dhe ka vlerësuar lartë kontributin tij në shërbim të qytetarëve.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)