Kryetari Imri Ahmeti takon drejtorët e insitucioneve edukativo- arsimore

Kryetari Imri Ahmeti takon drejtorët e insitucioneve edukativo- arsimore

Vuçiç mes lotëve: Ju lutem, ju lutem largojeni taksën

Kryetari i Komunës Imri Ahmeti së bashku me Rasim Hasanin drejtor deritanishëm i Arsimit në Lipjan dhe Elmaze Behluli tani drejtoreshë e Arsimit, kanë pritur drejtorët e insitucioneve edukativo- arsimore të Komunës së Lipjanit me të cilët kanë bashkëbiseduar për sukseset por edhe për sfidat e deritanishme në fushën e arsimit.

Kryetari Imri Ahmeti ka kërkuar nga drejtorët që të vazhdohet edhe më tutje të punohet me përkushtim dhe profesionalizëm dhe po ashtu ka kërkuar bashkëpunim dhe mbështetje drejtoreshës së re të Arsimit në Lipjan.

Nga ana tjetër, drejtorët falenderuan Kryetarin Imri Ahmetin dhe drejtorin Rasim Hasani për përkrahjen dhe bashkëpunimin e treguar deri më tani.

COMMENTS