Kryetari Rizani nderon jetën dhe veprën e dëshmorit Shaqir Hoxha

Kryetari Rizani nderon jetën dhe veprën e dëshmorit Shaqir Hoxha

Në parkun e qytetit të Lipjanit së shpejti do të vendoset shtatorja e Dëshmorit të Kombit Ismet Asllani

Në 20 vjetorin e rënies së dëshmorit Shaqir Hoxha, kryetari Rizani e nderon atë.

Kryetari i degës së PDK-së në Lipjan, Hyzer Rizani i shoqëruar nga bashkëpunëtorë partiak dhe zv.ministrin Florent Hoxha, kanë vizituar vendin e renjës së dëshmorit në Nekovc dhe kompleksin memorial në Kleçkë.

Me këtë rast Rizani u shpreh se duke nderuar dhe respektuar të kaluarën tonë të shenjtë, frymëzohemi që të japim maksimumin nga vetja që të zhvillojmë dhe shtyjmë shtetin tonë përpara duke përmushur amanetin e dëshmorëve të kombit ndër shekuj.

Ata uruan familjen me rastin e emërimit të Shkollës së Mesme të Lartë “Shaqir Hoxha”, në fshatin Shalë./Ulpianapress

COMMENTS