Kryetari Rizani u’a tregon derën të rinjëve

Kryetari Rizani u’a tregon derën të rinjëve

Limaj kundër tenderit të AQP për blerje të ‘Plazmave”

Kryetari i PDK-së së Lipjanit, Hyzer Rizani nepërmjet një shënimi në faqen e tij zyrtare ka thënë se PDK e ka derën e hapur për të gjithë ata që deshirojnë të jenë pjesë e Dekadës së Re.

Ai tutje ka vazhduar duke varguar arsyet se pse duhet me i’u bashku PDK-së, duke bërë thirrje për bashkim në zgjedhjet e 6 tetorit.

Shënimi i plotë i Rizanit:

Partia Demokratike e Kosovës e ka derën e hapur, promovon të gjitha shtresat, e në veçanti të rinjtë si asnjë parti tjetër dhe ofron vizionin më të mirë për të ardhmen tyre.
#DekadaeRe #KadriVeseli💚#Kryeminister✅

COMMENTS