Kryqi i Kuq në Lipjan ndihmon 250 familje

Kryqi i Kuq në Lipjan ndihmon 250 familje

Poezia emocionale e Fidan Jupollit për Presidentin Thaçi

Ndonëse në Komunën e Lipjanit, po vazhdon të jetë situata nën kontrollë ku deri më tani përveq rastit në Janjevë, më nuk është ndonjë rast i prekur me COVID-19, Kryqi i Kuq ka vazhduar me ndarjen e ndihmave për familjet në nevojë.

Siapas njoftimit në faqen e tyre zyrare, 250 familje kanë qenë përfituese të këtyre ndihmave, miell, pako ushqimore dhe higjienike.

COMMENTS