Kur arkitektët dhe punëtorët e ndërtimtarisë ia huqin, imazhe që ju bëjnë të qeshni (Foto)

Kur arkitektët dhe punëtorët e ndërtimtarisë ia huqin, imazhe që ju bëjnë të qeshni (Foto)

Gjimnastja amerikane që më vallëzimin e saj i bëri të gjithë për vete (Video)

Fotogaleria e publikuar më poshtë tregon disa prej dështimeve më të mëdha të arkitektëve gjatë realizimit të projekteve të tyre.

Fotografitë e përzgjedhura Buzzfeed dhe të postuar në Reddit, tregojnë zgjedhjet “kreative” të punëtorëve të ndërtimtarisë që janë munduar të “kursejnë” para gjatë punës, transmeton Telegrafi.

Madje disa fotografi duken aq qesharake sa që pak kush do të besojë se janë të vërteta, edhe pse ato janë shkrepur në vende të ndryshme të botës.

Një prej fotove tregon se si oxhaku i shtëpisë është ndërtuar në mes të derës së ballkonit, duke i pamundësuar pronarit të shijoj panoramën e lagjes ku banon.

COMMENTS