Kur pulëbardha të merr sanduiçin nga dora

Kur pulëbardha të merr sanduiçin nga dora

Kirurgët gjejnë një kilogram dru dhe plastikë në stomakun e 16-vjeçarit

Një pulëbardhë rrëmbeu një sanduiç nga dora e një turisteje në Venecia.

Turistja amerikane, e cila po shijonte sanduiçin e ulur në stolat e sheshit San Marco, “u sulmua” nga shpendi pa qenë në gjendje të reagonte.

Me sqepin e saj të madh, pulëbardha i mori sanduiçin nga dora gruas pa e prekur fare atë, pastaj u arratis me “prenë

TCH

COMMENTS