Kur qytetarët duronin në -20 gradë për të bërë homazhe për Rugovën

Kur qytetarët duronin në -20 gradë për të bërë homazhe për Rugovën

Pse duhet t’a votoni Bekim Brestovcin?

Janari i vitit 2006 do të mbahet mend për dy gjëra. E para ishte vdekja e Presidentit të parë të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova dhe së dyti për ftohtin e madh në atë dimër.

Në këtë video të Associated Press, shihet se edhe pse ishte ftoft i madh, nuk mund t’i ndal popullin për të bërë homazhe te arkivoli i presidentit gjendej në hollin e Parlamentit të Kosovës, ku populli nga i gjithë vendi dhe jashtë tij bënin homazhe

Rendi i njerëzve shtrihej me qindra metra duke pritur për tu futur në hollin e Parlamentit të Kosovës.

COMMENTS