Kuvendari i VV-së së Lipjanit i’a krisë këngës (Video)

Kuvendari i VV-së së Lipjanit i’a krisë këngës (Video)

Me Demarkacion merremi edhe një javë, akoma nuk është caktuar dita e seancës

Kuvendari i VV-së së Lipjanit, Shkelzen Bislimi, ka shfaqur shpirtin e tij artistik.

Bislimi ka treguar se ka talent edhe për muzikë, transmeton Ulpianapress.

Në llogarinë e mikut e tij në Facebook, është postuar një video ku shihet duke kënduar. Rreth tij shihet edhe Flamur Sylejmani, ku sipas burimeve të Ulpianapress-it, do të jetë njëri nga kandidatët për kryetar të qendrës së VV-së në Lipjan.

Ajo që vlenë të theksohet është që të dytë duken mjaftë të argëtuar në këtë video, nën tingujt e sharkisë dhe zërit melankolik të Bislimit.

VIDEO

COMMENTS