Kuvendari Tasholli viziton Policinë dhe QKMF-në, i falenderon për sigurinë që ofrojnë

Kuvendari Tasholli viziton Policinë dhe QKMF-në, i falenderon për sigurinë që ofrojnë

Kuvendari Tasholli: Peshorja e drejtësisë mbeti vetëm

Kuvendari nga radhët e PDK-së së Lipjanit, Argjend Tasholli si dhe Rinia e kësaj partie në prag të ndërrimit të moteve ka vizituar Policinë e Kosovës, QKMF-në  si dhe Zjarrëfiksit për, siç ka thënë, t’u shprehur mirënjohje që me punën e tyre i sigurojnë qytetarëve të vendit siguri gjatë kësaj nate festive, njofton Ulpianapres.

”Atëherë kur të gjithë jemi duke festuar në familjët tona, ka nga ata që kujdesën për rendin dhe qetsinë tonë 24H, ka nga ata që kujdesën për shëndetin tonë.
Unë si Asambleist i PDK-së së bashku me kryesinë e RDK-së vizituam nga afër dhe festuam me Policinë, Emergjencën dhe Zjarrëfiksit, atyre ju uruam festën e Vitit të ri dhe uruam që në vitin që po vjen të jetë një vitë i qetë pa probleme”.

COMMENTS