Ky është asambleisti i LDK’së në Lipjan, që ka deklaruar miliona euro pasuri |DOKUMENT

Ky është asambleisti i LDK’së në Lipjan, që ka deklaruar miliona euro pasuri |DOKUMENT

Në lumin Drin gjendet një femër e vdekur

Agjencia Kundër Korrupsion, ka filluar publikimin e pasurisë të zyrtarëve të lartë të shtetit, transmeton Gazeta Ulpianapress.

Këtë deklarim e ka bërë edhe Fadil Sopa, asamblesit i LDK’së në Lipjan dhe drejtor në “7 Vëllezërit Center”.

Në deklarimin e tij Sopa ka bërë të ditur se në pasurinë familjare të tij të paluajtshme ka tokë, lokal afarist, banesë dhe shtëpi në vlerë të përgjithshme 3 milionë e 300 mijë euro.

Fal punës së palodhshnlme që Sopa ka bërë tash e disa vite me familje, ai sot gëzonë një jetë të rehatshme ekonomike.

Më poshtë mund ta shihni këtë pjesë të deklarimit të pasurisë së tij, ndërsa KËTU mund ta shihni deklarimin e plotë.

COMMENTS