Ky është Bekim Baustellci specialist i betonit

Ky është Bekim Baustellci specialist i betonit

Humbi 100 mijë euro në kuiz, kurse përgjigjen e saktë tërë kohën e kishte shkruar në bluzë

Kjo video është komentuar shumë duke marr dhe shumë pëlqime, video në fjalë ka të bëjë me një djal të ri i cili punon në ndertimtari , veprimet e tij kanë qenë shumë qesharake dhe dukej sikurse të jetë specialist i kësaj lami dhe betonit .

Për më teper shiko videon nëBotapress.info, videon mund ta gjeni më poshtë.

VIDEO:

COMMENTS