Ky është kompleksi banesor në Lipjan me kushtet që jua plotësojnë të gjitha nevojat tuaja!

Ky është kompleksi banesor në Lipjan me kushtet që jua plotësojnë të gjitha nevojat tuaja!

Gjendet e mitura që u raportua e zhdukur në Gjilan

Vetëm pak metra larg qendrës së qytetit është duke u pwrfunduar kompleksi banesor më modern në vendin tonë – Kompleksi ”Vera”.

Duke i përmbushur të gjitha standardet evropiane, Gashi Invest – BF është duke e jetësuar këtë kompleks me qëllimin e vetëm për t’ua ofruar banorëve të gjitha kushtet për çfarë kanë nevojë ata.

Me mendje tek banorët dhe nevojat e tyre, Kompleksi ”Vera” do të ofrojë:

– Kopsht për fëmijë
– Sistemin modern “Smart Home”
– Parking të mjaftueshëm
– Siguri 24/7 me kamera etj.

Veç kësaj, blerja e një banese në këtë kompleks do të ishte një investim i jashtëzakonshëm në patundshmëri, pasi që banesave të tilla sigurisht se u rritet vlera ndër vite.

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në kompleksin ”Vera” sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

+383 44 613 970

[email protected]
http://gashiinvest.com/

COMMENTS