Ky është lipjanasi me trupin më të bukur

Ky është lipjanasi me trupin më të bukur

Real Madrid – Barcelona, formacionet historike

Ai lirisht mund të konsiderohet si djali me trupin më të bukur në Kosovë.

Quhet Betim Krasniqi dhe është nga Lipjani, percjell Ulpianapress.

Ka fituar një sërë çmimesh vendore, rajonale e ndërkombëtare në bodybuilding.

Tashmë Betimi është trener personal i shumë fytyrave publike.

Shiko Fotot:

COMMENTS