Ky është miu “hero” që përballet me 5 mace

Ky është miu “hero” që përballet me 5 mace

Kur dielli bën “art” me trupat tanë (Foto)

Një mi është përballur me pesë mace

Në këtë video shihet një mi mjaft i madh, i cili i ndjek katër mace. E çuditshme është mënyra se si ai sillet me këto mace, ai futet në mesin e këtyre maceve dhe përsëri largohet nga aty dhe macet vetëm sa largoheshin dhe kërcenin nga frika.

Vetëm njera nga këto mace i afrohet, por edhe ajo nuk guxon të bëj diçka më shumë. /Lajmi.net/

COMMENTS