Ky është numri i votave të Ramë Bujës në Lipjan

Ky është numri i votave të Ramë Bujës në Lipjan

Ministri Matoshi: Sllovia e ka mbështetjen e plotë të MMPH-së dhe komunës

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve është në përfundim të numërimit të të gjitha votave në nivel vendi.

Numërimi ka përfunduar edhe në komunën e Lipjanit, ku PDK në këto zgjedhje renditet e dyta në Lipjan, shkruan Ulpianapress.

Në garën për deputet nga PDK-ja kishte 4 kandidatë nga kjo komunë.

Ulpianapress merr vesh se Ramë Buja, ish-ministri i Arsimit ka marrë 2 mijë e 254 vota në këtë qytet.

Nuk dihet nëse këto vota dhe ato që Buja ka marrë në qytetet tjera do të jenë të mjaftueshme që ai të hyjë përsëri në Kuvend./Ulpianapress/

COMMENTS