Ky është puntori i Administratës së Lipjanit që ndërroi jetë sot

Ky është puntori i Administratës së Lipjanit që ndërroi jetë sot

Hoxha i xhamisë së Janjevës akuzohet se mashtroi me faturat e kurbanëve

Gjatë ditës së sotme ka ndërruar jetë puntori i Administratës në sektorin e Kuvendit në Komunën e Lipajnit, Bajram Zaskoki.

Komuna e Lipjanit nepërmjet një njfotimi në faqen e tyre zyrtare bënë me dije që për nder të kolegut të tyre, neser në sallën e KK-së në Lipjan do të mbahet mledhje komemorative për nderë të jetës dhe vepres së tij, njofton Ulpianapress.

Ja njoftimi i plotë i Komunës së Lipjanit:

“Sot ka ndërruar jetë Bajram Zaskoku, punëtor i administratës komunale të Lipjanit.
Me rastin e kolegut tonë Bajram Zaskoku, nesër më datë 07.04.2018 në ora 14:00 në sallen e Kuvendit Komunal të Lipjanit do të mbahet mbledhje komemorative për nderë të jetës dhe vepres së tij”.

COMMENTS