Ky është urimi i kuvendarit Tasholli për Ramazan

Ky është urimi i kuvendarit Tasholli për Ramazan

Edhe një deputet i AAK-së përfshihet në “skandalin e Vetëvendosjes”

Kuvendari më aktiv në Kuvendin e Lipjanit, Argjend Tasholli, me anë të një postimi në llogarinë e tij në Facebook ka uruar të gjithë qytetarët e besimit islam  për fillimin e muajit të Ramazanit.

Tasholli ka uruar që “ky muaj i shenjtë të i’u shërbej si shembull i kultivimit dhe forcimit të besimit tonë ndaj besimit Islam dhe të gjitha vlerave pozitive që burojnë nga islami”, njofton Ulpianapress.

Ky është urimi i plotë i kuvendarit Tasholli në Facebook:

“Ramazani është muaji i tolerancës, mirëkuptimit i lutjeve dhe muaji i paqes andaj, uroj që ky muaj i shenjtë të na shërbej si shembull i kultivimit dhe forcimit të besimit tonë ndaj besimit Islam dhe gjith vlerave poztive që burojnë nga islami.
Të dashur qytetar të besimit Islam Zoti iu bëftë të lehtë dhe të pranueshëm agjerimin”.

COMMENTS