Labinot Tahiri bën udhëtimin e parë, ja në cilin vend

Labinot Tahiri bën udhëtimin e parë, ja në cilin vend

PDK me zgjedhje të brendshme pas balotazhit

Labinot Tahiri po i e shijon politikën në misione më të “thella”. Këngëtari i njohur kosovar, njëherit deputeti i AKR-së në parlamentin e Kosovës ndodhet në Hungari në një udhëtim zyrtar me Behxhet Pacollin.

“Duke shoqëruar delegacionin e ZV Kryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme Sh.T.Z. Behgjet Pacolli në Budapest, në kuadër të takimeve bilaterale me partnerë dhe shtete mike të Republikës së Kosovës.Fillimisht zhvilluam takim me shtetin mikpritës Hungarinë e në vazhdim të ditës do të kemi takime të tjera me vendet e rajonit” shkruan Labi në Facebook.

COMMENTS