Retkoceri shpalos 25 zotimet në Qylagë dhe Krojmir (Foto)

Retkoceri shpalos 25 zotimet në Qylagë dhe Krojmir (Foto)

Kandidati për kryetar të Lipjanit Selatin Retkoceri ka vazhduar me shpalojsen e 25 zotimeve për Lipjanin. Në tubime të ndara në fshatrat Qylagë dhe

Kurti, zgjidhja për Lipjanin janë numri 10 dhe Selatin Retkoceri

Kandidati për kryetar të Lipjanit Selatin Retkoceri ka vazhduar me shpalojsen e 25 zotimeve për Lipjanin.

Në tubime të ndara në fshatrat Qylagë dhe Krojmir Retkoceri shpalosi programin e tij qeverisës para banorëve të këtyre dy lokaliteteve.

Rritja e cilësisë në arsim, përmisimi rrënjësor i shërbimeve në shëndetësi si dhe mbështetja për bujqit do të jenë ndërhyrjet e para të qeverisjes së Retkocerit.Image may contain: 14 people, textImage may contain: 11 people, people standing and indoorImage may contain: 4 people, people standing and text

COMMENTS