SULMOHET FIZIKISHT KRYEREDAKTORI I INSAJDERIT, VEHBI KAJTAZI

SULMOHET FIZIKISHT KRYEREDAKTORI I INSAJDERIT, VEHBI KAJTAZI

Para pak minutash është sulmuar fizikisht kryeredaktori i Gazetës Insajderi Vehbi Kajtazi. Sulmi ka ndodhur në një nga lokalet në qendër të Prishtinës. Një person i panjohur e ka sulmuar Kajtazin, derisa ishte duke u larguar nga lokali. Policia e Kosovës është njoftuar me rastin./Insajderi

Kosova të reflektojë ndaj qasjes së BE-së dhe Serbisë pas refuzimit të betimit të gjyqtarëve serbë

Para pak minutash është sulmuar fizikisht kryeredaktori i Gazetës Insajderi Vehbi Kajtazi.

Sulmi ka ndodhur në një nga lokalet në qendër të Prishtinës. Një person i panjohur e ka sulmuar Kajtazin, derisa ishte duke u larguar nga lokali.

Policia e Kosovës është njoftuar me rastin./Insajderi

COMMENTS

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com