LDK e Lipjanit prezanton aderimin e ri (VIDEO)

LDK e Lipjanit, gjatë një konference për shtyp, ka bërë prezantimin e aderimit më të ri në degën e kësaj partie, transmeton Ulpianapress.

Pasi ka prezantuar aderimin më të ri në LDK-në e Lipjanit, për të cilin tha se edhe opinionin dhe disponimin që ai ka marrë prej njerëzve të degës që ata kanë për Kozhanin, është inkurajuese se ai në LDK mund ta gjejë rrethin ku mund të japë kontribut, Kryetari Ahmetin njëkohësisht ka paralajmëruar se edhe ditëve në vijim do të ketë kalime të reja, për të cilët tha se së shpejti pritet që edhe ata t’iu bashkangjiten aktiviteteve të përbashkëta të degës.

Duke i dhënë arsyet që e shtynë të kalojë në LDK, Muhamet Kozhani ka përmendur punën e mirë të kryetarit Ahmeti, si dhe bashkëpunimin e mirë që kishte me të, por edhe me njerëz tjerë nga strukturat e LDK-së së Lipjanit. /Ulpianapress

Të ngjashme

By