“Legalizo Ndërtimin, mos e humb mundësinë”

“Legalizo Ndërtimin, mos e humb mundësinë”

Policia e anti-terrorizmit ka ndërmarrë një operacion në Lipjan

Drejtorati për Planifikim, Urbanizim dhe Mbrojtje të Mjedisit në Komunën e Lipjanit për tri ditë rresht ka vazhdur me kampanjën informuese për legalizimin e ndërtimeve pa leje ndërtimi me moton “LEGALIZO NDËRTIMIN MOS E HUMB MUNDËSINË”

Sot në sallën e Kuvendit Komunal është mbajtur takim informues me banorët e Komunës së Lipjanit ku përfaqësuesit e kësaj drejtorie kanë sqaruar në detaje procesin e aplikimit për legalizim që ka filluar në territorin e Komunës së Lipjanit, konform Ligjit për Trajtimin e Ndërtimeve pa Leje si dhe Udhëzimeve Administrative që dalin nga ky ligj.
Kampanja informuese do të vazhdojë gjatë gjithë javës me aktivitete të ndryshme.

COMMENTS