Lëshohet banesa me qera në Lipjan (Foto)

Lëshohet banesa me qera në Lipjan (Foto)

Ndarja e Kosovës, grupi i qytetarëve nga Lipjani shpalosin parulla në shesh

S.Salihu lëshon banesën me qera tek rrethrrotulli në afërsi te VivaFresh Store nëLipjan.

Banesa gjendet në katin e 5-të(ka lift) me hapësirë prej 81m2 dhe është komplet e mobiluar.

Banesa gjindet në njërën nga zonat më të mira në Lipjan, sepse duke filuar nga qendra e deri tek marketet gjinden në afërsi me vetëm 2 minuta kohë në këmbë, dhe për asgje nuk keni nëvojë t’a ndezni veturën.

Për të gjithë të interesuriat, ju lutemi kontaktoni në

049-200-991

 

COMMENTS