Lind djalin derisa ishte në gjumë, gruaja tregon përvojën unike

Lind djalin derisa ishte në gjumë, gruaja tregon përvojën unike

Pini këtë para se të flini dhe zgjohuni më i dobësuar çdo ditë!

Një nënë ishte në gjumë derisa lindi djalin e saj.
Siobhan Wend, 26 vjeçare nga Melbourne, nuk ishte në gjendje të zgjohej nga anestezioni për shkak të një çrregullimi të diagnostifikuar të trombociteve, transmeton lajmi.net

Gjendja e saj mund të ndikonte për ta nxjerrë fëmijën në jetë. ‘’Normalisht, ju jeni nën anestezion të përgjithshëm gjatë emergjencës, por për shkak të çrregullimit, gjaku im nuk ngjizet aq shpejt sa të tjerët,’’ tha ajo për Femail. ‘’Kjo do të thoshte që ata duhej ta trajtonin atë si një gjendje serioze.’’

Ajo u rendit në një rrezik për gjakderdhen kurrizore, prandaj u monitorua nga afër.

Fëmija i saj lindi natyrshëm, megjithatë, Siobhan tërë kohën ishte në gjendje gjumi. /Lajmi.net/

Siobhan Wend, 26, from Melbourne, had to be under general anaesthetic when she gave birth as she wasn't able to have an epidural for the procedure

COMMENTS