Linda Morina me këngë për Shukri Bujën (VIDEO)

Linda Morina me këngë për Shukri Bujën (VIDEO)

Mëngjesi i ‘nxehtë’ i Iskra Lawrence (Foto)

Linda Morina e cila deri më tani ju ka kushtuar shumë këngë personaliteteve të ndryshme shqiptare dhe të huaj, kësaj radhe vjen me një hit tjetër.

Ajo i ka kushtuar këngë Shukri Bujës, ish-kryetarit të Lipjanit dhe ish-deputet i Parlamentit të Kosovës, njofton Ulpianapress.

Dëgjoni me vëmendje këngën kushtuar Shukri Bujës:

COMMENTS