Lipjanasi kap peshkun gjigant prej 22 kg, zbulon pse nuk do ta hajë!

Lipjanasi kap peshkun gjigant prej 22 kg, zbulon pse nuk do ta hajë!

Kush e humbi dokumentin origjinal të pavarësisë së Shqipërisë?

Një peshkatar nga Lipjani me emrin Armend Berbatovci ka kapur një peshk të llojit “Krap”, i cili peshonte 22 kilogramë dhe ishte 104 centimetra i gjatë.

Pas një “lufte” minutëshe me peshkun, ai arriti ta ngjiste në bregun e liqenit të Vasilevës, njofton Ulpianapress.

Ai u shpreh se: “Peshkun e kam mar me kultivu me një bazent privat ne Radev, për arsye me e shtu numrin e krapit të but dhe me lëshu në lumin Sitnica”.No description available.No description available.No description available.

COMMENTS