Lipjanasi me veturë tërheq sajat, fëmijët kënaqen në ditët me borë!

Lipjanasi me veturë tërheq sajat, fëmijët kënaqen në ditët me borë!

Fillojnë dëgjimet publike lidhur me Hartat Zonale Komunale (HZK)

Ditët me borë në Komunën e Lipjanit e kanë vështirësuar komunikacionin dhe po ashtu qarkullimin e këmbësorëve.

Por, për shumë fëmijë në mbarë vendin këto kanë qenë ditët ideale për të lozur në borë.

Në një video shohim se qefin fëmijëve po ua bëjnë duke i tërhequr me automjet sajat e tyre, gjë që ka sjell shumë hare.

Më poshtë mund të shihni videon.

E rrezikshme por e bukur, ndodh në Gllogovc të Lipjanit! Tag shokun/shoqen me të cilin do të provonit një gjë të tillë…🛷🛷😂😂

Posted by Gazeta Ulpianapress on Friday, 11 January 2019

COMMENTS