Lipjanasi Mesut Gashi vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkon ndihmën tuaj

Lipjanasi Mesut Gashi vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkon ndihmën tuaj

Gruaja e Kryeministrit, Buzhalës: Kena me lut edhe ty me t’fal diçka, nashta nalesh pak

35 vjeçari Mesut Gashi, nga fshati Janjevë i Lipjanit ka nevojë për ndihmë mjekësore.

Mesuti është duke vuajtur nga Kaceri në gjandrat linfatike, per të cilin ka nevojë që të marrë trajtim jashtë vendit.

Familja Gashi në pamundësi të gjetjes së mjeteve financiare, është duke kërkuar ndihmë nga personat vullnetmirë.

Vëllau i Mesutit, Mervan Gashi ka thënë që për trajtimin e vëllaut nevojiten 150 mijë euro dhe trajtimi i tij duhet të bëhet urgjent në Turqi.

Të gjithë njerëzit që kanë mundësi të ndihmojnë mund të kontaktojnë në këtë numër telefoni: 044/242-172 ose të kontribuojnë në xhirollogarinë bankare 1401000011864734-Banka Ekonomike.

COMMENTS