Lipjanasja Antoneta Budakova e bronztë, në turneun ballkanik (Foto)

Lipjanasja Antoneta Budakova e bronztë, në turneun ballkanik (Foto)

Mërgimtarët po përballen me kolona të gjata edhe në Hungari, Kroaci, Serbi dhe Maqedoni

Antoneta Budalova ka fituar medaljen e bronztë në në turneun ballkanik tëmbajtur në Maqedoni e më saktësisht në qytetin e Shkupit.

Budakova fitoj medaljen e bronztë në kategorinë 55 Kg, ku garuan shume karateiste për të qenë medaliste në këtë kategori, njofton Ulpianapress.

Lipjanasja Budakova bëri paraqitje të mirë Shkup dhe në fund me meritë iu gëzuan fitores, duke e pasurue koleksion e saj edhe me një medalje nga garat ndërkombëtare.

Budakova fitoj medaljen e bronztë në kategorinë 55 Kg, ku garuan shume karateiste për të qenë medaliste në këtë kategori.

Vendet që morrën pjesë në këtë turne janë Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Bullgaria Turqia./Ulpianapress/Fotografia e Antoneta BudakovaFotografia e Antoneta BudakovaFotografia e Antoneta Budakova

COMMENTS