Lipjanasja e vogël që po çmend të gjithë me zërin e saj të ëmbël (Video)

Lipjanasja e vogël që po çmend të gjithë me zërin e saj të ëmbël (Video)

Noizy ka gati surprizën e rradhës, titulli do ju lërë pa fjalë

Blina Limani është njëra ndër këngëtaret më të reja nga komuna e Lipjanit. Ajo para pak ditësh ka publikuar edhe këngën e saj të re që titullohet “Suksesi im”.

Ajo së fundi në muajin shtator ka marrë pjesë edhe në festivalin e fëmijëve “Lipjani Këndon” dhe është renditur në pozitën e dytë.
Pas shfaqjes së talentit të saj në këtë fushë ka një mbështetje mjaftë të madhe nga prindërit për të vazhduar edhe në të ardhmen me muzikë.

Filloristja, Blina Limani, me këngën e saj të re do të marrë pjesë edhe në festivale të tjera në nivel të Kosovës.

COMMENTS