Hajrullahu viziton qytetarët e Varigovcit

Hajrullahu viziton qytetarët e Varigovcit

Kandidati për kryetar komune nga PDK-ja Ismet Hajrullahu u prit në takim nga qytetarët e fshatit Varigovc, ku edhe njëherë i konfirmuan përkrahjen e fuqishme për zgjedhjet e 22 tetorit.

Hajrullahu bënë thirrje nga Bregu i Zi që masovikisht të dalin në zgjedhjet e Tetorit dhe të votojnë PDK

Kandidati për kryetar komune nga PDK-ja Ismet Hajrullahu u prit në takim nga qytetarët e fshatit Varigovc, ku edhe njëherë i konfirmuan përkrahjen e fuqishme për zgjedhjet e 22 tetorit.Image may contain: one or more people, people standing, crowd and indoor

COMMENTS

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com