Lipjani

k2

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka qëndruar për një vizitë pune në zyret e Këshillit të Bashkësisë Islame në Lipjan, ai është pritur nga kryetari i KBI-ut, Xhevdet ...
matura

Klasët e gjeneratës 1983/1984, nxënës të dikurshëm të Shkollës së Mesme në Lipjan, janë takuar për të festuar 32 vjetorin e maturës së tyre. Edhe pse të shpërndarë gjithë andej, ...
Fitim-Selimi

Gjatë kësaj mbledhje janë diskutuar një varg çështjesh që kanë të bëjnë me angazhimet në punët e përditshme të Drejtorive Komunale e që lidhen drejtë për së drejti me jetën ...
Nisma

Shumë qytetarë të vendbanimeve të ndryshme në Lipjan po i bashkohen Nismës si parti. Nisma për Kosovën në Lipjan, ka nisur  ti plasojë nëpër rrjetet sociale  përkrahësit e tyre të ...
f1

Këshilli Komunal Kordinues për Mbrojtjen e Viktimave të Dhunës në Baza Gjinore, ka mbajtur trajnim një ditor për fuqizimin dhe promovimin e riintegrimit për viktimat e dhunës në familje të ...
jjj

Drejtori Komunale e Arsimit ne Lipjan shpallë konkurs për kompletimin e stafit për vitin shkollor 2016/2017 Më poshte është linku për kriteret e vendosura. https://kk.rks-gov.net/lipjan/getattachment/f4bced67-c02e-4be9-a6dd-dc73af42007f/KONKURSI-I-DATES-20-07-2016.pdf.aspx
Hasha-Lipjan

Familjet e serbëve të vrarë në vitin 1999 në fshatin Stara Gracka te Lipjani, konsiderojnë se Hashim Thaçi, kryetar i Kosovës, i cili sot ka vënë kurorë në pllakën përkujtimore ...
Ujku

Fotot janë bërë nga Muhamet Hashani nga Kojska, ndërsa është postuar fillimisht në faqen e këtij në Facebook. Në foto shihet ujku duke ecur fare pranë personit që e ka ...
shkycje

Më 24.07.2016 ( e dielë ) në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet: LP 10 kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) nga ora 09:00 deri në orën 11:00 Gjatë kohës ...
Thaci

Prishtinë, 20 korrik – Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka vendosur kurore lulesh në memorialin e 14 qytetarëve serbë të vrarë menjëherë pas luftës, 17 vite më ...