Safete Amerllahu kandidate e AKR-së për Kuvendin Komunal të Lipjanit

Safete Amerllahu kandidate e AKR-së për Kuvendin Komunal të Lipjanit

Të dashur miq, dashamire dhe bashkëvendas të mi, të Lipjanit dhe veçanarishtë të Shalës! Jam e nderuar që nën siglën e subjektit politik AKR të kandid

Kritikë adresuar Ministrisë së Shëndetësisë: E keni lënë Lipjanin pa furnizim të mjaftushëm me barna esenciale

Të dashur miq, dashamire dhe bashkëvendas të mi, të Lipjanit dhe veçanarishtë të Shalës! Jam e nderuar që nën siglën e subjektit politik AKR të kandidoi për këshilltare në Kuvendin Komunal të Lipjanit. Ndjenjë e veçant kur njeriu kërkon të marr besimin tuaj me përgjegjësi. Andaj kërkoi përkrahjen dhe besimin tuaj që të jem zëri i pandashëm i juaji në Kuvendin Komunal.

Voto AKR, numër 34. Voto Safete Amerllahu, numër 15.

COMMENTS