Stacioni policor në Lipjan shton numrin e policëve civilë

Stacioni policor në Lipjan shton numrin e policëve civilë

Thyrjet e lokaleve private që po ndodhin gjatë natës në Lipjan, kanë bërë që Stacioni Policorë në Lipjan të marrë masa të shtuara, njofton Ulpianapres

Me veturë të shtetit pas orarit të punës lëviz nëpër Lipjan (Foto)

Thyrjet e lokaleve private që po ndodhin gjatë natës në Lipjan, kanë bërë që Stacioni Policorë në Lipjan të marrë masa të shtuara, njofton Ulpianapress.

Këtë e konfirmojnë edhe burime të Ulpianapress-it brenda stacionit të policisë, ku pohojnë lajmin për numrin e shtuar të policëve civilë dhe atyre në uniformë për arsyjen e numrit të rritur të thyrjeve të lokaleve gjatë natës.

“Policia e në Komunën e Lipjanit me qëllim të parandalimit të rasteve të tilla, ka ndërmarrë masa shtesë me shtimin e prezencës policore të uniformuar dhe të atyre në rroba civile”, i ka thënë gazetës ky burim.

Burimi thotë se në stacionin policor të Lipjanit, po punohet shumë për kapjen e të gjithë hajnave./Ulpianapress/

COMMENTS