Mahnitëse, kështu lahen veturat në Kore

Mahnitëse, kështu lahen veturat në Kore

Mercedes-AMG S63 i modifikuar vjen me pozicion të ri dhe 700kf [FOTO]

LeisuWash është një autolarje me një sistem të pabesueshëm të larjes së veturës.

Pajisja e instaluar në këtë autolarje, pastron në mënyrë të përsosur veturën përmes një sistemi të larjes me shtypje të lartë të ujit, shampon magjik për shkëlqim të veturës dhe pastrim kristal.

Në një video të publikuar në internet, demonstrohet se si pastrohet vetura në këtë autolarje, e cila ndodhet në Kore, transmetonExpress.

Metoda e pastrimit është me të vërtetë shumë e sofistikuar. Shikojeni:

COMMENTS