Mahnitëse/Lejlekët gjejnë qetësinë mbi minaren e kësaj xhamie në Lipjan

Mahnitëse/Lejlekët gjejnë qetësinë mbi minaren e kësaj xhamie në Lipjan

Vrasësi serial i taksistëve, ka ekzekutuar të paktën 60 shoferë

Ai është një nga fotografët më të talentuar në vendin tonë, por edhe në rajon, pasi që fotografitë e tij, veçmas ato nga realiteti, kanë zënë vend gjithandej në rrjete sociale.

Është ky Arian Mavriqi nga Kamenica, e cili gjatë kohës së pandemisë, i ka mahnitur qytetarët me imazhet e tij të sjella nga jeta në fshat, bukuria e pafundme e vendi tonë, pamje këto të rralla, e të papara më herët, transmeton Indeksonline.

Pikërisht në Natën e Kadrit, ai ka vendosur të ndajë me të tjerët edhe dy fotografi nga albumi i tij.

Ariani sjellë diçka të mrekullueshme, ku tregon se si i ka kapur disa lejlekë të cilët kanë krijuar foletë e tyre, mbi minaren e një xhamie në një fshat të Lipjanit.

” Lejlekët gjejnë qetësinë për folenizime nëpër Xhami ( Shtëpitë e Allahut)”, shkruan ai.

Thjeshtë, imazhe fantastike dhe që s’kanë nevojë për koment.

COMMENTS