Makineritë e Luftës së Dytë Botërore (Foto)

Makineritë e Luftës së Dytë Botërore (Foto)

Twitter ndalon reklamat nga mediat shtetërore ruse

Një seri fotosh me ngjyra ka treguar se si dukeshin makineritë e luftës që janë përdorur në Luftën e Dytë Botërore.

Tanqet amerikane, gjermane dhe britanike janë kapur gjatë konflikteve në Europë dhe në veri të Afrikës.

Royston Leonard, një 55-vjeçar nga Uellsi me profesion elektriçist, thotë se ka shpenzuar plot 60 orë për t’i bërë me ngjyra këto foto bardhë e zi.

Ai e ka bërë këtë me shpresën se pamje të tilla do të inkurajojnë brezat e rinj për të mësuar më shumë mbi Luftën e Dytë Botërore.

COMMENTS