‘Mallkom mua, urrem, më dëshiro të vdekur… unë prapë do jem aty ku ti ke nevojë për mua’

‘Mallkom mua, urrem, më dëshiro të vdekur… unë prapë do jem aty ku ti ke nevojë për mua’

Komunarët i bashkohen marshit për vetëdijesim dhe ndërgjegjësimin kundër kancerit të gjirit

Komandanti i njësisë speciale të Policisë së Kosovës, Amir Gërguri është ndjerë thellë i prekur nga vrasja e kolegut të tij sot në Istog, Izet Demaj.

Mesazhi i tij:

Mallkom mua, urrem mua, më dëshiro të vdekur…unë prapë, gjithë do jem aty ku ti ke nevojë për mua🇽🇰

Dhembjen do e shëndrrojmë në forcë, dhe do jemi gjithmonë në shërbim të qytetarit,ligjit, dhe rendit kushtetues!

Izeti sot iu bashkangjit Enverit, Ilirit, Triumfit dhe dëshmorëve tjerë të kohës pas çlirimit!

I lehtë i kjoftë dheu i Kosovës që aq shumë e deshi

COMMENTS