Maqedoni, deri në ora 13:00 votuan 27 për qind e qytetarëve

Maqedoni, deri në ora 13:00 votuan 27 për qind e qytetarëve

Ndiqeni LIVE votimin e Parlamentit Evropian për vizat për Kosovën

Të dhënat e fundit nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor kanë treguar se dalja është rritur dukshëm në krahasim me atë të orës 10, dhe deri në ora 13 në nivel republikan dalja ka arritur në 27,11 për qind.

Ndërsa për Qytetin e Shkupit, dalja ka arrit në 29,17 për qind, raporton Medial.mk.

Votimet po vazhdojnë pa incidente.

COMMENTS