Marketit në Drenicë ia lënë emrin e Vlora Çitakut

Marketit në Drenicë ia lënë emrin e Vlora Çitakut

Djaloshi 13-vjeçar ndërtoi shtëpizën e vogël për më pak se 1.300 euro, brenda saj i ka të gjitha (Foto/Video)

Duket se kosovarët e duan shumë ambasadoren e Kosovës në Amerikë. Vlora është emër i shpeshtë në Kosovë. Porse rrallëherë shohim që emri dhe mbiemri i ambasadores Vlora Çitaku të gjinden edhe në markete.

Një fotografi me një shitore që mban emrin e ambasadores sonë në Amerikë, Vlora Çitaku, po merr vëmendjen e rrjeteve sociale.

Sipas përshkrimit marketi i bie të jetë në fshatin Runik të komunës së Skenderajt, rajonit të Drenicës.

Shiheni fotografinë:

COMMENTS