Marrëveshje bashkëpunimi për digjitalizimin e të dhënave në bibliotekën e qytetit

Marrëveshje bashkëpunimi për digjitalizimin e të dhënave në bibliotekën e qytetit

Shesheli: Nuk është turp të humbësh, por është turp të jesh shqiptar

Drejtoresha për Kulturë Rini dhe Sport, Anila Reqica- Llugiqi ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Dorris Manxhuka mbikëqyrës i grupit Book Worms Devs për implementimin e projektit digjitalizimi i punës në bibliotekën qytetit të Lipjanit në mënyrë që të dhënat nuk do të jenë më fizikisht të shkruara si dhe sistemin e menaxhimit të bibliotekës e cila do ti shërbej të gjithë qytetarëve.
Ky sistem do të ndihmoj edhe në gjendjen aktuale me COVID-19, pra do të ketë̈ me pak kontakte fizike.
Ky projekt implementohet nga FIQ-Forumi për Iniciativa Qytetare dhe financohet nga Global Fund for Community Foundations

COMMENTS