Masat e reja të Qeverisë ndalojnë faljen e Kurban Bajramit

Masat e reja të Qeverisë ndalojnë faljen e Kurban Bajramit

BILANCI I TË LËNDUARVE GJATË PROTESTËS NË RRUGËN E KOMBIT

Me qëllim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit, Qeveria mori vendim që ta miratojë propozim-vendimin për masat e reja antiCOVID-19.

Në mesin e pikave të këtij dokumenti është edhe ajo sa i përket tubimeve për ceremonitë fetare, në të cilën thuhet:

“Ndalohet pjesëmarrja fizike e qytetarëve në të gjitha ceremonitë dhe veprimtaritë fetare në tërë territorin e Republikës së Kosovës”, e që rrjedhimisht me këtë kuptohet se nuk do të ketë falje të Kurban Bajramit këtë të premte.

COMMENTS