Masovitet dhe demokraci, LDK e Lipjanit shembull që duhet ndjekur

Masovitet dhe demokraci, LDK e Lipjanit shembull që duhet ndjekur

Kryetari Ahmeti nuk ka dhënë urdhër për eliminimin e qenve endacak

LDK e Lipjanit sonte përmbylli zgjedhjet në nëndegen e trembëdhjetë që ishte ajo e Sllovisë.

Në ketë nëndegë, me shumicë votash u zgjodh kryetar Naim Jahiri, i cili është edhe asambleist në Kuvendin Komunal në Lipjan.

Në të gjitha nëndegët, LDK e Lipjanit ka dhënë një shembull se në Lipjan mbizotëron demokracia dhe jo interesat personale.

Zgjedhjet në keto trembëdhjetë nëndegë që kaluan as pa ekcesin më të vogël dhe masoviteti që i pershkoi ato, dëshmuan se LDK e Lipjanit, jo që është zbehur, por përkundrazi ka arritur ta ruaj shkelqimin në krahasim me katër vite me parë.

Meritat per këtët rritje padyshim që i takojnë qeverisjes komunale në krye me kryetarin Imri Ahmeti, e që e vertetojnë edhe raportet e OJQ-ve duke e nxjerrur atë si kryetarin më të suksesshëm ne Kosovë.

Nisur nga masoviteti i pjesëmarrësve në kuvende, kjo është garanci se LDK e Lipjanit, dhe në zgjedhjet e ardhshme fare leht mund të përserisë rezultatin e zgjedhjeve të 2017-tës./Ulpianapress/

COMMENTS